loading...
همه چیز
سخنی با شما
برای استفاده ی بهتر از این وبلاگ ابتدا عضو شوید.
محمدمهدی خان احمدلو-admin بازدید : 42 شنبه 18 آبان 1392 نظرات (0)

 

پیامبران(ع) در قرآن

خداوند برای هدایت و راهنمایی انسان‌ها، پیامبران را فرستاده است كه تعداد آنها زیاد می‌باشد. از میان این پیامبران تعداد 26 پیامبر نام آنها در قرآن ذكر شده است. 
1. آدم: 25 بار. 
2. ادریس: 2 بار. 
3. نوح: 43 بار. 
4. هود: 7 بار. 
5. صالح: 9 بار. 
6. لوط: 27 بار. 
7. ابراهیم: 68 بار. 
8. اسماعیل 12 بار. 
9. اسحاق: 17 بار. 
10. یوسف: 27 بار. 
11. ایوب: 4 بار. 
12. یونس: 4 بار. 
13. شعیب: 11 بار. 
14. موسی: 136 بار. 
15. هارون:20 بار. 
16. داود: 16 بار. 
17. سلیمان: 17 بار. 
18. الیاس: 2 بار. 
19. الیسع: 2 بار. 
20. دولكفل: 2 بار. 
21. عزیر:1 بار. 
22. زكریا: 7 بار. 
23. یحیی: 5 بار. 
24. عیسی: 33 بار. 
25. یعقوب: 16 بار. 
26. محمد ـ صلی الله علیه و اله و سلّم ـ : 5 بار. 
از بین پیامبران حضرت موسی بیشتر از همه اسمش در قرآن آمده است و عزیز كمتر از همه در قرآن اسمش آمده است. 
از بین پیامبران 5 نفر از آنها از پیامبران اولوالعزم هستند، كه عبارتند از: 1. نوح، 2. ابراهیم، 3. موسی، 4. عیسی، 5. محمد ـ صلی الله علیه و اله و سلّم ـ . 
معجزات پیامبران 
پیامبران برای اثبات ادعای خود كه از طرف خداوند آمده‌اند و پیامبر الهی هستند، معجزاتی داشته‌اند و ممعمولاً معجزات پیامبران هماهنگ با علومی بوده است كه در آن زمان پیشرفت داشته‌ است. 
1. عیسی: معجزات حضرت عیسی در قرآن عبارتند از: 
الف: ساختن و خلق كردن پرنده از گِل. «أَنِّی أَخْلُقُ لَكُمْ مِنَ الطِّینِ كَهَیْئَهِ الطَّیْرِ فَأَنْفُخُ فِیهِ فَیَكُونُ طَیْراً بِإِذْنِ اللَّهِ »[1]؛ من از گل چیزی به شكل پرنده می‌سازم سپس در آن می‌دمم و به فرمان خدا پرنده‌ای می‌گردد. 
ب: شفا دادن بیماری‌های لاعلاج: «وَ أُبْرِئُ الْأَكْمَهَ وَ الْأَبْرَصَ»[2]و به اذن خدا كور مادرزاد و مبتلایان به برص (پیسی) را شفا می‌بخشم. 
ج: زنده كردن مردگان: « وَ أُحْیِ الْمَوْتی بِإِذْنِ اللَّهِ»[3] و مردگان را به اذن خدا زنده می‌كنم. 
د: خبر دادن از خوردنی‌هایی كه در خانه ذخیره كرده‌اند:‌«وَ أُنَبِّئُكُمْ بِما تَأْكُلُونَ وَ ما تَدَّخِرُونَ فِی بُیُوتِكُمْ»[4] و از آنچه كه می‌خورید و در خانه‌های خود ذخیره می‌كنید، به شما خبر می‌دهم. 
هـ : سخن گفتن در گهواره : «فَأَشارَتْ إِلَیْهِ قالُوا كَیْفَ نُكَلِّمُ مَنْ كانَ فِی الْمَهْدِ صَبِیًّا»[5] ( مریم ) به او اشاره كرد گفتند : چگونه با كودكی كه در گهواره است سخن بگوییم ؟ 
2. موسی : معجزات حضرت موسی عبارتند از : 
الف: ید بیضا، : «وَ أَدْخِلْ یَدَكَ فِی جَیْبِكَ تَخْرُجْ بَیْضاءَ مِنْ غَیْرِ سُوءٍ»[6] و دستت را در گریبان داخل كن ، هنگامی كه خارج می شود سفید و درخشنده است . 
ب: اژدها شدن عصا: «فَأَلْقی عَصاهُ فَإِذا هِیَ ثُعْبانٌ مُبِینٌ»[7] (موسی) عصای خود را افكند ناگهان اژدهایی آشكار شد. 
ج: شكافتن دریا توسط عصا : «فَأَوْحَیْنا إِلی مُوسی أَنِ اضْرِبْ بِعَصاكَ الْبَحْرَ فَانْفَلَقَ»[8] به موسی وحی كردیم عصایت را به دریا بزن ودریا هم شكافته شد. 
2. پیامبر اسلام (ص) معجزات پیامبر اسلام ـ صلی الله علیه و اله و سلّم ـ در قرآن عبارتند از: 
الف. قرآن: «قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الْإِنْسُ وَ الْجِنُّ عَلی أَنْ یَأْتُوا بِمِثْلِ هذَا الْقُرْآنِ لا یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ»[9] بگو اگر انسان‌ها و پریان اتفاق كنند كه همانند این قرآن را بیاورند، همانند آن را نخواهند آورند. 
ب. معراج: «سُبْحانَ الَّذِی أَسْری بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَی الْمَسْجِدِ الْأَقْصَی»[10] پاك و منزه است خدایی كه بنده‌اش را دریك شب از مسجدالحرام به مسجدالاقصی برد. 
ج. شق القمر:«وَ انْشَقَّ الْقَمَرُ»[11] و ماه از هم شكافت.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] . سوره آل عمران، آیه 49. 
[2] . سوره آل عمران، آیه 49. 
[3] . سوره آل عمران، آیه 49. 
[4] . سوره آل عمران، آیه 49. 
[5] . سوره مریم، آیه 29. 
[6] . سوره نمل، آیه 12. 
[7] . سوره اعراف، آیه 107. 
[8] . سوره شعراء، آیه 63. 
[9] . سوره اسراء، آیه 88. 
[10] . سوره اسراء، آیه 1. 
[11] . سوره قمر، آیه 1. 
محمدمهدی خان احمدلو-admin بازدید : 49 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (0)

بزرگتين كتاب حديث شيعه؟بحار الانوار

كاملترين كتاب بعدازقرآن؟نهج البلاغه

نزديكترين حالت نمازگزاربه خداوند؟سجده

زيباترين خط در جهان؟نستعليق

بيشترين سرعت انسان در ساعت؟40 كيلومتر

طويل ترين رود جهان؟نيل

وسيع ترين درياي جهان؟مديترانه

وسيع ترين درياچه ي جهان؟خزر

وسيع ترين اقيانوس؟كبير(آرام)

مرتفع ترين آبشار؟آنجل

وسيع ترين شبه جزيره؟عربستان

وسيع ترين صحرا؟آفريقا

بزرگترين كشورمركز قاچاق مواد مخدر؟مرگ بر آمريكا

بزرگترين كشور مسلمان؟اندونزي

بزرگترين توليدكننده وصادر كننده زعفران؟ايران

پرجمعيت ترين كشور در جهان؟چين

پرجمعيت ترين شهر جهان؟مكزيكوسيتي

بزرگترين شاهكارهاي ادبي؟توسط فردوسي

كوچكترين حيواني كه قرآن به آن اشاره كرده؟پشه

بزرگترين حيواني كه قرآن به آن اشاره كرده؟فيل

قديمي ترين فرش متعلق به چه دوره اي است؟هخامنشي

بزرگ ترين جزء نماز؟قنوت طولاني

بزرگترين لغت نامه؟دهخدا

بزرگترين اقليت مذهبي در اروپا؟مسلمان

بزرگترين كتابخانه ي ايران؟دانشگاه تهران

محمدمهدی خان احمدلو-admin بازدید : 39 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (0)
دانستني ها

موزه ملی هوافضای اسمیت‌سونیان مجموعه‌ای از عکس‌های پرتو ایکس لباس‌های فضایی را به نمایش گذاشته است. این عکس‌ها تصویر کامل‌تری از پوشش فضانوردان را زمانی‌که خارج از شاتل و ایستگاه‌های فضایی خود هستند فراهم می‌کند؛ پوششی که از این انسان‌های جسور در برابر خلاء فضا محافظت می‌کند و آنها را زنده نگاه می‌دارد.


این عکس‌های پرتو ایکس جزئی از نمایشگاه بزرگ‌تری به نام «جامه‌های فضایی» هستند، که سیر تکامل لباس‌های فضایی را طی 60 سال صنعت فضایی به تصویر می‌کشد.

 


مفاصل آلومینیومی
این عکس پرتو ایکس از نمونه آزمایشی لباس فضایی پیشرفته‌ای که توسط شرکت Air Research و در سال 1968 / 1347 ساخته شده است، مجموعه‌ای از لوله‌ها و چنبره‌های آلومینیومی داخل لباس را نمایان کرده است.

کاتلین لویس، تاریخ‌دان و متصدی برنامه‌های فضایی موزه اسمیت‌سونیان توضیح می‌‌دهد که طراحی چنبره‌های آلومینیومی که در قسمت آرنج و زانوها تعبیه شده‌اند، برای کمک به فضانوردان در حرکت دادن مفاصل‌شان در لباس‌های فضایی تحت فشار بوده است.

در صورت عدم وجود این مفاصل، زمانی‌که فضانورد بازوی خود را در فضا بالا می‌آورد، هوای تحت فشار پشت مفصل خم شده جمع می‌شد و باد کردن لباس مانع از کار کردن فضانورد می‌شد.

 

در خلاء
این لباس فضایی به عنوان پیش نمونه‌ای جهت آزمایش درون اتاقک خلاء مرکز تحقیقاتی ایمز ناسا ساخته شده بود. طراحی اتاقک مذکور به گونه‌ای بود که محیط خارج از جو را شبیه‌سازی کند.

فضانوردان لباس خود را به تن می‌کردند، خودشان را به مخزن اکسیژن قلاب می‌کردند، و سپس به درون این اتاقک می‌رفتند که وضعیت فضا را در فاصله 121 کیلومتری سطح زمین شبیه‌سازی می‌کرد.


لویس می‌گوید: «از فضانوردان خواسته می‌شد تا یک سری وظایف تکراری و خسته‌کننده ذهنی را انجام دهند؛ مثلا از روی یک سکو بالا و پایین بروند تا کارشناسان بتوانند کارکرد لباس‌ها را بررسی کنند.» اگرچه برنامه فضایی در اواخر دهه 1960 / 1340 که این لباس طراحی شده است نسبتا جوان محسوب می‌شد، اما طراحی این لباس محصول تقریبا 20 سال تجربه ساخت و طراحی لباس‌های مقاوم است.

این لباس‌ها در اصل برای نیروی هوایی آمریکا در اوایل دهه 1950 / 1330 ساخته شدند، زمانی‌که نیروی هوایی از محفظه‌های خلاء در هواپیماهای خود استفاده می‌کرد.

 

سرها بالا
این کلاهخود ساخت 1964 / 1343 کار بسیار بیشتری از محافظت صرف سر بر عهده داشت. طراحی کلاه به گونه‌ای بود که بتوان آن را روی لباس‌های مختلف سوار کرد، و دارای بلبرینگ‌های توپی در ناحیه گردن بود که به فضانوردان امکان می‌داد تا سر خود را به چپ و راست بچرخانند.

 

لویس می‌گوید: «آب‌بندی کلاه امکان نگه داشتن هوا را فراهم می‌کرد. در عین حال، سیم‌های ارتباط مخابراتی را درون خود جای می‌داد و وظیفه تامین اکسیژن را نیز بر عهده داشت.» تمام بخش‌های تیره‌تر که درمرکز عکس می‌بینید، تجهیزات تامین اکسیژن است.


نکته جالب درباره این عکس این است که در این عکس پرتو ایکس، اثری از مه‌زدا (Defogger) وجود ندارد، ماده‌ای که برای جلوگیری از بخار گرفتن کلاه در فضا روی شیشه جلو آن پاشیده می‌شود. لویس می‌گوید: «امروزه، مه‌زدا ماده پیچیده و شیمیایی خاصی است که کاملا اختصاصی طراحی می‌شود، اما آن زمان از شوینده‌های معمولی ظروف برای این کار استفاده می‌کردند!»

 

شانه حرفه‌ای
هنر طراحی بازویی مناسب برای لباس فضایی کار دشواری است، که بخشی از آن به دلیل لزوم حفظ تحت فشار بودن لباس است. لویس می‌گوید: «تحت فشار، حرکت کردن درون لباس کار بسیار دشواری است.

 

هنر این است که بتوان آن را به کاری راحت تبدیل کرد.» مهندسان جابه‌جایی هوا را به شکل موضعی طراحی کردند تا خم کردن یک بازو باعث نشود بازوی دیگر به سمت بیرون حرکت کند؛ مانند پیچاندن بخشی از یک بالون که باعث باد کردن بخش دیگری از آن می‌شود. لویس می‌گوید: «بهبود تحرک بازوی لباس پس از ماموریت‌های جمینی و مرکوری در دستور کار قرار گرفت. اگر فضانوردان می‌خواستند کار مثبتی در فضا انجام دهند، لازم بود تا دستان خود را در اختیار داشته باشند.»

 

 گالش فضایی
این کفش که البته نام درستش گالش فضایی (Space Suit Overshoe) است، طراحی شده بود تا هنگام راه رفتن فضانوردان روی ماه، روی کفش آنها پوشیده شود. هدف از طراحی آنها عایق کردن بهتر پای فضانوردان بود.

 

زیر کف کفش از سیلیکون ساخته شده بود، و روی آن را نیز ماده‌ای از جنس کروم و فولاد ضدزنگ تشکیل می‌داد. در مواردی که قرار بود فضانوردان هر چیز تیزی را روی سطح ماه لمس کنند یا روی آن قدم بگذراند، این مواد به عنوان لایه محافظتی اضافی برای کفش‌ها و دستکش آنها استفاده می‌شد.

اگرچه این گالش‌ها در تمام ماموریت‌های آپولو استفاده شدند، تنها یک جفت از آنها (جفتی که عکس آن را می‌بینید و مربوط به ماموریت آپولو 17 است) از ماه به زمین برگردانده شد. بقیه کفش‌ها به دلیل محدودیت‌های وزنی سفر بازگشت، روی سطح ماه رها شدند.

 

کمک دست
دستکش‌ها سخت‌ترین بخش لباس فضایی از نظر ساخت هستند؛ و البته دلیل خوبی نیز برای این سختی وجود دارد. لویس می‌گوید: «اگر فضانوردی می‌خواهد زمانی‌که به فضا می‌رود بتواند کار مفیدی انجام دهد، برای کار کردن با ابزار به چالاکی و احساس لمس نیاز مبرم دارد. همچنین دستکش‌ها باید به خوبی از آنها محافظت کنند. بنابراین تعادل ظریفی وجود دارد که باید در این میان برآورده شود.»


دستکشی که در عکس می‌بینید مربوط به ماموریت آپولو است. شاید به نظر رسد که این دستکش بدون انگشت است، اما عکس‌های پرتو ایکس می‌تواند فریبنده باشد. نوک انگشتان دستکش از سیلیکون ساخته شده است، که هیچ تابشی را جذب نمی‌کند و بنابراین در عکس دیده نمی‌شود.

 

حلقه زیر مچ نیز برای این است که وقتی دستکش باد می‌شود، مانع از رها شدن آن شود. لویس می‌گوید: «از یک طرف باید دستکش را به لباس محکم کنید و از طرف دیگر هم باید مراقب باشید که با مشکلات ناشی از فشردگی عصب مواجه نشوید.» وی ادامه می‌دهد: «با تمام این اوصاف، همه فضانورادن از دستکش‌ها شکایت می‌کنند. آنها هنوز هم از دستکش‌ها ناراضی هستند.»

محمدمهدی خان احمدلو-admin بازدید : 47 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (0)

 

 

ریاضی چیست؟

آیا میتوان علم ریاضی را در چند جمله معرفی کرد ؟ بدون شک معرفی علوم پایه بخصوص علم ریاضی که مادر همه علوم است، کار بسیار دشواری است. زیرا علم ریاضی از یک سو ذهنی و تجریدی و از سوی دیگر عملی میباشد و در نتیجه یک تعریف باید کلی باشد تا بتواند تمام ابعاد دانش ریاضی را در بر بگیرد.برای مثال « آندروگلیسون» ریاضی دان آمریکایی در معرفی علم ریاضی می گوید:

«ریاضیات علم نظم است و موضوع آن یافتن ، توصیف و درک نظمی است که در وضعیتهای ظاهراََ پیچیده نهفته است و ابزارهای اصولی این علم ، مفاههیمی هستند که ما را قادر میسازند تا این نظم را توصیف کنیم.»

 

دکتر دیبایی استاد ریاضی دانشگاه تربیت معلم تهران نیز در معرفی علم ریاضی میگوید:

« علم ریاضی، قانونمند کردن تجربیات طبییعی است که در گیاهان و بقیه مخلوقات مشاهده میکنیم.علم ریاضیات این تجربیات را دسته بندی وقانونمند کرده وهمچنین توسعه میدهد.»

 

دکتر ریاضی استاد ریاضی نیز در معرفی علم ریاضی می‌گوید: «ریاضیات علم مدل‌دهی به سایر علوم است. یعنی زبان مشترک نظریات علمی سایر علوم ، علم ریاضی می‌باشد و امروزه اگر علمی را نتوان به زبان ریاضی بیان کرد، علم نمی‌باشد.»

 

ریاضیات بر خلاف تصور بعضی از افراد یکسری فرمول و قواعد نیست که همیشه و در همه‌جا بتوان از آن استفاده کرد بلکه ریاضیات درست فهمیدن صورت مساله و درست فکر کردن برای رسیدن به جواب است و برای به دست آوردن این توانایی ، دانشجو باید صبر و پشتکار لازم را داشته باشد تا بتواند حتی به مدت چندین ساعت در مورد یک مساله ریاضی فکر کرده و در نهایت با ابتکار و خلاقیت آن را حل کند.

 

معرفی گرایش های ریاضی:

ریاضیات هنری است باستانی واز همان آغاز از جمله ذهنی ترین و در عین حال علمی ترین تلاشهای آدمی بوده است. یعنی از همان 1800سال پیش از میلاد که بابلیها در زمینه خواص تجریدی اعداد به پژوهش پرداختند، ریاضیات در کنار جنبه های ادراکی نظری ،به صورت ابزار که هر روز برای مساحی زمین، دریانوردی وساختن بناهای بزرگ مورد نیاز بود،به کار میرفت.

 

امروزه نیز به همین منوال است وشاید به همین دلیل ما در رشته ریاضی با دو گرایش ریاضی محض وکاربردی روبهرو هستیم.اما آیا میتوان این دو گرایش ریاضی را به طور کامل از یکدیگر مجزا کرد؟آیا میتوان گفت که ریاضی محض تنها یک فعالیت ذهنی است وهیچ کاربردی ندارد و در کنار آن ریاضی کاربردی، کاربرد ریاضیات را در علوم وفنون مختلف بررسی میکند وآیا طبق نظر «هارولدهاردی» ریاضیدان بزرگ انگلیسی، تنها باید به خاطر زیبایی ریاضیات ( ریاضیات محض ) به آن پرداخت واین علم هیچ ارزش علمی ندارد ؟

 

باید گفت که امروزه چنین دیدگاهی قابل قبول نیست بلکه به اعتقاد ریاضیدانها حتی ذهنی ترین حوزه های ریاضیات مثل هندسه، نظریه اعداد ومنطق نیز اهمیت علمی بسیاری دارد وبه همین دلیل نباید ریاضیات را به دو گرایش ریاضی محض وریاضی کاربردی تقسیم کرد.

 

 

 

 

ویژگی ها و توانمندی های لازم برای موفقیت در رشته ریاضی:

ریاضیدان، کاشف متهور ناشناخته ها است. عاشقی است که با شوری فراوان پا در وادی ناشناخته ها میگذارد وبا تلاشی تحسین بر انگیز وبه کمک ابزارهایی که در اختیار دارد ، تاریکیهای راه را روشن کرده وراه را برای دیگران هموار میسازد.به همین دلیل یک ریاضیدان قبل از هر چیز باید جرات قدم گذاری در وادی ناشناخته ها را داشته باشد. همچنین باید با صبرو حوصله زیاد وابتکار وخلاقیت مسائل وقضایای دانش ریاضی راحل کند.

 

چرا ریاضیات می خوانیم؟

چرا باید ریاضیات بخوانیم؟راجر بیکن، فیلسوف انگلیسی در سال 1267 میلادی پاسخ این سوال را این چنین داده است: «کسی که این کار را نکند نمی تواند چیزی از بقیه علوم و هر آن چه در این جهان هست بفهمد . . . چیزی که بدتر است این است که کسانی که ریاضیات نمی دانند به جهالت خودشان پی نمی برند و در نتیجه در پی چاره جویی برنمی آیند.» می توانم همین جا سخن را پایان دهم اما ممکن است بعضی ها فکر کنند که شاید خیلی چیزها در هفت قرن گذشته تغییر کرده باشد.

 

شاهدی تازه می آورم، پال دیراک از خالقان مکانیک کوانتومی، معتقد است که وقتی تئوری فیزیکی ای را پایه ریزی می کنید نباید به هیچ شهود فیزیکی اعتماد کنید. پس به چه چیزی اعتماد کنید؟ به گفته این فیزیکدان مشهور، فقط به برنامه ای متکی بر ریاضیات ولو این که در نگاه اول ربطی به فیزیک نداشته باشد.

 

در حقیقت، در فیزیک تمامی ایده های صرفا فیزیکی رایج در ابتدای این قرن کنار گذاشته اند در حالی که الگوهای ریاضی ای که به زرادخانه های فیزیکدان ها راه یافته اند به تدریج معنای فیزیکی یافته اند. در این جاست که قابل اعتماد بودن ریاضیات به روشنی رخ می نمایاند. بنابراین الگو سازی ریاضی روشی پربار برای شناخت در علوم طبیعی است .

 

موریس کلاین می نویسد: یونانی های قدیم واقعیت های دنیای اطراف خود را با علم ریاضیات منطبق می دیدند و حقیقت نمایی طرح کیهان را در ریاضیات می یافتند. آن ها بین قانون های طبیعت و قانون های ریاضی شباهت هایی را احساس می کردند که اکنون یکی از پایه های اساسی علوم را تشکیل می دهد. بعدها یونانی ها در شناخت طبیعت پیشتر رفتند و اعتقاد استواری پیدا کردند که جهان بر اساس قانون های ریاضی طراحی شده و دستگاه کنترل شده ای است، از قانون هایی پیروی می کند و برای بشر قابل درک است.

دست آخر این که ریاضیات موسیقی ذهن است پس باید آن را نواخت.

محمدمهدی خان احمدلو-admin بازدید : 60 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (0)
دانستني ها

 

آمـار بسیـار جالـب از دنیـای اینتـرنت
آیا می دانید آمارمنتشره از دنیای اینترنت چقدر شگفت انگیر هستند،آیا برایتان مهم است که بدانید آمارگردش اطلاعات اینترنتی دریکسال چقدر است؟......
به گزارش تسنیم ، موسسه مانیتور اینترنت pingdom گزارشی آماری از دنیای اینترنت در سال 2012را منتشر کرده است که جزئیات این آمارهاخواندنی است:
درگزارش پینگدام آمده است :برای جمع آوری چنین اطلاعاتی تا انتهای اینترنت رفته اند و از آنجا برگشته اند ، و سپس به بررسی و مقایسه یک لیست بسیار جذاب پرداخته اند.
اینکه در سال 2012 چند ایمیل ارسال شده؟ چند دامنه ثبت شده؟ محبوب ترین مرورگرهای اینترنت کدام بوده اند؟ چند نفر کاربر اینترنت هستند؟ و........سوالاتی هستندکه پاسخ های pingdom برای آنها چنین است:
ایمیل
آیا می دانید که.... 2٫2 میلیارد – تعداد کاربران ایمیل در سراسر دنیا.
• آیا می دانید که....144 میلیارد – تعداد ایمیل های ارسال شده روزانه در سراسر دنیا.
• آیا می دانید که....61 درصد – سهم ایمیل های غیر ضروری از کل ایمیل های ارسال شده!
• آیا می دانید که....425 میلیون – تعداد کاربران فعال جیمیل در دنیا. که این سرویس دهنده ایمیل را به شماره یک دنیا تبدیل کرده اند.
آیا می دانید که.... 68٫8 درصد – سهم اسپم ها از کل ترافیک ایمیل دنیا.
• آیا می دانید که....50٫76 درصد – سهم گروه داروها و مشتقات دارویی از کل اسپم های دنیا در 2012.
آیا می دانید که.... 0٫22 درصد – میزان اکانت های ایمیلی که توسط فیشینگ آسیب دیده یا سرقت شدند. نسبت به کل کاربران ایمیل دنیا.
وب سایت ها، صفحات وب و سرویس دهندگان هاست
آیا می دانید که.... 43 درصد – از یک میلیون سایت برتر دنیا، توسط هاست های آمریکایی میزبانی می شوند.
آیا می دانید که....48 درصد – از 100 وبلاگ برتر دنیا با وردپرس مدیریت می شوند.
آیا می دانید که.... 75 درصد – از 10 هزار وب سایت برتر دنیا با نرم افزارهای بازمتن مدیریت می شوند.
آیا می دانید که.... 54٫9 میلیون – از سایت های دنیا از وردپرس قدرت گرفته اند.
آیا می دانید که.... 3٫5 میلیون – صفحات وب قدرت گرفته از وردپرس که در هر ماه به نمایش درآمده اند.
آیا می دانید که.... 35 درصد – صفحات وب طی 2012 چاق تر و حجیم تر شده اند.
آیا می دانید که.... 4 درصد – صفحات وب طی 2012 کندتر شده اند.
آیا می دانید که.... 191 میلیون – تعداد بازدیدگنندگان سایت های گوگل در آمریکا طی ماه نوامبر.
وب سرورها
آیا می دانید که.... 6٫7 درصد – میزان کاهش وب سایت های قدرت گرفته از آپاچی در 2012.
آیا می دانید که.... 32٫4 درصد – میزان افزایش سهم IIS از وب سایت ها در 2012.
آیا می دانید که.... 36٫4 درصد – میزان افزایش سهم NGINX از وب سایت ها در 2012.
آیا می دانید که.... 15٫9 درصد – میزان افزایش سهم Google از وب سایت ها در 2012.
نام های دامنه
آیا می دانید که.... 246 میلیون – تعداد دامنه های ثبت شده در تمام دامنه های سطح بالا .
آیا می دانید که.... 329 – تعداد دامنه های سطح بالا.
آیا می دانید که.... 100 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات com در پایان 2012.
آیا می دانید که.... 14٫1 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات net در پایان 2012
آیا می دانید که.... 9٫7 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات org در پایان 2012.
آیا می دانید که.... 6٫7 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات info در پایان 2012.
آیا می دانید که.... 2٫2 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات biz در پایان 2012.
آیا می دانید که.... 32٫44 درصد – سهم سایت GoDaddy.com از تمام دامنه های ثبت شده دنیا در 2012.
آیا می دانید که.... 2٫45 میلیون دلار – قیمت دامنه Investing.com، گرانترین دامنه فروخته شده در 2012.
کاربران اینترنت
آیا می دانید که.... 2٫4 میلیارد – تعداد کاربران اینترنت در سراسر جهان.
آیا می دانید که.... 1٫1 میلیارد – تعداد کاربران اینترنت در قاره آسیا.
آیا می دانید که.... 519 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در قاره اروپا.
آیا می دانید که.... 274 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در آمریکای شمالی.
آیا می دانید که.... 255 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در آمریکای لاتین و کشورهای حوزه کارائیب.
آیا می دانید که.... 167 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در قاره آفریقا.
آیا می دانید که.... 90 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در خاورمیانه.
آیا می دانید که.... 24٫3 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در اقیانوسیه و استرالیا.
آیا می دانید که.... 565 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در چین. این کشور رتبه اول کاربران اینترنت دنیا را در اختیار دارد.
رسانه های اجتماعی
آیا می دانید که.... 85962 – تعداد پست های ماهیانه منتشر شده در هر Page فیسبوک در برزیل. فعال ترین کشور دنیا در فیسبوک.
آیا می دانید که.... 1 میلیارد – تعداد کاربران فعال ماهیانه فیسبوک.
آیا می دانید که.... 47 درصد – سهم خانم ها از فیسبوک.
آیا می دانید که.... 40٫5 سال – میانگین سن کاربران فیسبوک.
آیا می دانید که.... 2٫7 میلیارد – تعداد لایک های روزانه فیسبوک.
آیا می دانید که.... 200 میلیون – تعداد کاربران فعال ماهیانه تویتر.
آیا می دانید که.... 9٫66 میلیون – تعداد توییت های ارسال شده طی مراسم افتتاحیه المپیک لندن 2012.
آیا می دانید که.... 175 میلیون – میانگین تعداد توییت های روزانه ارسال شده در 2012.
آیا می دانید که.... 37٫3 سال – میانگین سن کاربران تویتر.
آیا می دانید که.... 307 – میانگین توییت های سالانه ارسال شده توسط هر کاربر.
آیا می دانید که.... 51 – میانگین تعداد دنبال کنندگان (فالوورهای) هر کاربر.
آیا می دانید که.... 163 میلیارد – توییت های ارسال شده از زمان راه اندازی تویتر تا ژولای 2012.
آیا می دانید که.... 187 میلیون – تعداد کاربران LinkedIn.
آیا می دانید که.... 135 میلیون – تعداد کاربران فعال ماهیانه گوگل پلاس.
آیا می دانید که.... 5 میلیارد – دفعات فشرده شدن دکمه +1 گوگل پلاس در هر روز.
مرورگرهای وب جستجو
آیا می دانید که.... 1٫2 تریلیون – تعداد جستجوهای انجام شده در گوگل طی 2012.
آیا می دانید که.... 67 درصد – سهم گوگل از بازار جستجوی آمریکا.
موبایل
آیا می دانید که.... 1٫3 میلیارد – تعداد تلفن های هوشمند مورد استفاده در دنیا.
آیا می دانید که.... 5٫3 میلیارد – تعداد موبایل های مورد استفاده در دنیا.
آیا می دانید که.... 5 میلیارد – تعداد کاربران موبایل در دنیا.
آیا می دانید که.... 465 میلیون – تعداد اسمارت فون های اندرویدی فروخته شده در بازار طی 2012. سهم 66 درصدی بازار.
آیا می دانید که.... 31 درصد – کاربران اینترنتی آمریکا از تبلت و کتابخوان الکترونیک استفاده می کنند.
آیا می دانید که.... 13 درصد – ترافیک اینترنت دنیا روی موبایل ها است.
آیا می دانید که.... 1٫3 اگزابایت – میزان ترافیک دیتای ماهیانه مصرف شده روی موبایل ها در دنیا.
آیا می دانید که.... 59 درصد – از ترافیک موبایل دنیا صرف تماشای ویدیو شده است.
آیا می دانید که.... 500 مگابایت – میانگین ترافیک دیتای ماهیانه مصرف شده توسط هر اسمارت فون.
آیا می دانید که.... 504 کیلوبیت بر ثانیه – میانگین سرعت شبکه دیتای موبایل جهانی.
عکس ها
آیا می دانید که.... 7 پتابایت – حجم عکس های اضافه شده به فیسبوک در هر ماه.
آیا می دانید که.... 300 میلیون - تعداد عکس های جدید اضافه شده به فیسبوک در هر روز.
آیا می دانید که.... 5 میلیارد – تعداد عکس های آپلود شده در اینستاگرام از ابتدای کار تا سپتامبر 2012
آیا می دانید که.... 58 – تعداد عکس های اضافه شده به اینستاگرام در هر ثانیه.
آیا می دانید که.... 1 – آیفون 4S اپل، محبوب ترین دوربین کاربران فلیکر بوده است.

محمدمهدی خان احمدلو-admin بازدید : 57 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (0)
دانستني ها

 

آشنایی خواص درمانی روانی سنگ ها
۱)آکوامارین=افزایش قدرت بیان وضریب هوشی بسیار سودمند برای هنرمندان و موسیقی دانان
۲)آبسیدان رنگین کمان= درمان منفی بافی وحساس بودن بیش از حد. کنترل ضربه های احساسی
۳)ابسیدان لکه برفی= افزایش قدرت بیان. محافظت در برابرتشویش و اظطراب. بر طرف کننده افسردگی
۴)آمازونیتایجاد انرژی حیاتی وجنب وجوش در طول زندگی
۵)کهربا= ایجاد تعادل درونی . افزایش قدرت اراده
۶)آمیتیست= پرورش نیروی خلاقیت و ابتکار.افزایش شهامت. محافظت در برابر فشار عصبی شدید
۷)اوان تورین= کاهش فشا عصبی.تعادل بخشیدن به احساسات. افزایش استقلال فردی.کمک به شفافیت ذهن
۸)پریدوت=  محافظت در مقابل تاثیرات منفی اطرافیان.تقویت بینش (بصیرت) مقابله با غم و اندوه
۹)توپاز آبی= تقویت تنفس.افزایش انعطاف پذیری عاطفی. ایده آل برای هنرمندان و موسیقی دانان
۱۰)تورمالین= محافظت کلی از شخص.بهبود روابط اجتماعی. افزایش شور و نشاط زندگی

---------------------------------------------------------
۱۱)چشم ببر= از بین بردن احساسات ناخواسته. ایجاد تعادل در نیازهای مادی و جسمی
۱۲)رودونیت= تقویت اعتماد به نفس. حفظ نیروی جوانی.تقویت حافظه. آرام نمودن ذهن
۱۳)سنگ سلیمان(اونیکس)=افزایش شهامت.کمک به کشف حقایق.بر طرف نمودن استرس و افسردگی
۱۴)سنگ کریستال= محافظت در مقابل نیروهای منفی. تاثیر مناسب برای مدیتیشن
۱۵)سنگ تاجورد= تقویت بیان. کاهش استرس ودرمان افسردگی
۱۶)سودالیت= ایجاد نظم و هماهنگی درونی. شهامت وتوانبرقراریارتباطبا اطرافیان
۱۷)سیترینمقابله با افسردگی. بهبود نگرشبه زندگی
۱۸)عقیق آبی= تقویت نفس.افزایش شهامت. تقویت تمرکز.شادی بخش
۱۹)عقیق خزهای= مقابله با افسردگی. حفظ تعادل ذهنیو عاطفی
۲۰)کارنلین= شادی بخش.گرمی در برخوردو اجتماعی بودن. تقویت تمرکز.ایجاد تعادل درونی

---------------------------------------------------------
۲۱)فلوریت= از بین برنده تشویش و اظطراب
۲۲)فیروزه= تقویت بنیه.محافظت در برابر انرژیهای منفی. بهبود ارتباطات اجتماعی
۲۳)کوارتز دودی= افزایش خلاقیت و نشاط. ایجاد تعادل در احساسات
۲۴)کوارتز صورتی= افزایش اعتماد به نفس وتقویت قدرت بیانو خلاقیت. ایجاد آرامش و آسودگی
۲۵)گارنت= ایجاد نشاط و انرژی زندگی .مناسب برای مدیتیشن
۲۶)لابرادوریت= شادی بخش.مقابله با افسردگی. تقویت سیستم ایمنی بدن
۲۷)مالاکیت= بر طرف کننده فشار عصبی. افزایش قدرت بیان
۲۸)مرجان= درمان افسردگی.تقویت کننده قلب.ایجاد آرامش. ایجاد مقاومت و انعطاف پذیری
۲۹)هماتیت= افزایش اعتماد به نفس
۳۰)جید= ایجاد آرامش و خونسردی. افزایش توانایی بیان


تعداد بازديد : 1
دانستني ها

 

زغال‌سنگ و نفت چگونه به وجود می‌آيند؟

 

 

مقدمه

 

نحوه تشکیل نفت-گردش معکوس در کارگاه آفرینش ، شاید درک آنچه را که بحران انرژی خوانده می‌شود ، میسر کند. کل قضیه ، میلیاردها سال قبل و با فرآیندهای تبدیل انرژی خورشيد به آدنوزین تری فسفات (ATP) آغاز شد. کلروفیل‌ها و سایر رنگدانه‌های گیاهان ، انرژی خورشید را برای تبدیل دی‌اکسیدکربن ، آب و مواد معدنی به اکسیژن و ترکیبات آلی انرژی‌دار ، به کار برده و غذای موجودات کوچک و بزرگ از جمله انسان اندیشه‌ورز را فراهم می‌آورند. این فرآیند پُر سود ، همچنین باعث افزایش ذخایر معدنی آلی (از قبیل : هیدروکربن‌های زغال‌سنگ ، نفت و گاز طبیعی) می‌شود.

 

مراحل تشکیل انوع زغال‌سنگ

 

زغال سنگ نام یک كانی سياه رنگ و پر انرژی است ، كه از بقایای درختان ، بوته‌ها و سایر گیاهان زنده‌ی سال به وجود می‌آید. نشو و نمای این گیاهان در دوره‌هایی که آب و هوای زمین ملایم و مرطوب زغال سنگ ، يك سنگ رسوبی است.بود ، صورت گرفت. اگر چه برخی از معادن زغال‌سنگ 400 میلیون سال قبل و در دوره انسان سیلوری (Silurian : انسان سیلوری در دوره سوم از دوران اول زمین‌شناسی ظاهر شد. ویژگی این دوره ظهور گیاهان خشکی است.) تشکیل یافته است ، اما قسمت اعظم این ذخایر تقریبا 250 میلیون سال پیش و در دوره فوقانی و تحتانی دوران‌های کربونیفر (Carboniferous : دوره کربونیفر یا زغال‌خیز به بخشی از زمان می‌گویند که به پایان دوران اول زمین‌شناسی مربوط بوده و از حدود 345 میلیون سال قبل آغاز می‌شود.) پدید آمدند. سپس اوضاع برای رشد سرخس‌های دانه‌دار گرمسیری بسیار عظیم و درختان بدون گل غول پیکر ، در باتلاق‌های وسیع فراهم شد. این گیاهان بعد از خشک شدن و از بین رفتن به داخل باتلاق‌ها می‌افتادند و بر اثر خروج اکسیژن ، فساد بی‌هوازی تسریع می‌شد. پوشش گیاهی به ماده‌ای لجن مانند ، به نام پیت (Peat) تبدیل شد. پیت‌ها بسته به درجه فساد ، برخی قهوه‌ای و اسفنجی و بعضی سیاه و فشرده بودند. دریا بر روی چنین ته‌نشست‌هایی پیشروی کرد و رسوبات معدنی بر روی آنها فرو نشست. پیت در زیر فشار خشک و سخت شد و به زغال‌سنگ پیت (لنیت یا لیگنیت ، که به زغال‌سنگ قهوه‌ای نیز موسوم است) تبدیل شد. فشار بیشتر و گذشت زمان ، زغال‌سنگ قیردار را به وجود آورد ، که هر 6 متر ضخامت رسوب گیاهان نخستین به ۰.۳ متر زغالسنگ تبدیل شده بود. فشارهای زیادتر که ناشی از چین‌خوردگی پوسته زمین ، به صورت رشته کوههای عظیم بود ، سخت‌ترین و مرغوب‌ترین نوع زغالسنگ ، یعنی آنتراسیت (Anthracite) را به وجود آورد. کیفیت زغال‌سنگ از روی نسبت مقدار کربن تثبیت شده ، به مقادیر رطوبت و ماده‌ی فرار (ماده‌ای که بر اثر حرارت به گاز تبدیل می‌شود) تعیین می‌گردد.

 

منشأ نفت و گاز طبیعی

 

با همه تلاش گسترده و صرف وقت فراوانی که برای یافتن و استخراج نفت و گاز طبیعی صورت گرفته است ، انسان هنوز درباره منشأ این مواد به نحو شگفتی بی‌اطلاع است. پاره‌‌ای واقعیت‌های پذیرفته شده در این مورد عبارتند از :

 

۱- نفت و گاز از ترکیباتی با منشأ زیست شناختی (بیولوژیکی) تشکیل شده‌اند.

 

۲- قسمت اعظم انواع نفت محتوی پورفیرین (مجموعه‌ای از ترکیبات هیدروکربن‌دار) است ، که یا از کلروفیل و یا از « همین » (Hemin) - ماده قرمز کننده‌ی خون - مشتق شده‌اند.

 

۳- قسمت‌های لیپیدی موجودات (چربی‌ها و مومها) ، منبع سرشاری برای تشکیل نفت و گاز فراهم آورده‌اند.

 

۴- امکان دارد که در اوضاع فعلی بتوان هیدروکربن‌های نفت‌مانند را در رسوب‌های جوان دریایی پیدا کرد.

 

 

* بايد توجه داشت كه : نفت معمولا با سنگ‌های رسوبی که بر اثر فعالیت‌های دریایی ته‌نشین شده‌اند ، توأم است.

 

حدسی دیگر  در رابطه با تشكيل نفت

 

احتمالا ماده‌ای آلی که نفت را به وجود آورده است ، شامل گیاهان پلانکتونی تک‌ یاخته‌ای از قبیل دیاتمها (Diatom : جلبک تک یاخته‌ای یا چند یاخته‌ای بوده ، که دارای جدارهای یاخته‌ای سیلیسی است) ، جلبک سبز و آبی و حیوانات پلانکتونی تک یاخته‌ای مانند فورامینی‌فرا (Foraminefera : موجود ذره‌‌بینی دارای پوسته آهکی) بوده است. این شکلهای ابتدایی حیات ، در بیش از یک میلیارد سال قبل فراوان بودند و می‌توانسته‌اند به عنوان منبع ذخایر نفت موجود در سنگهای دوران قبل از کامبرین (Precamberian : قدیمیترین دوران زمین‌شناسی) و اواخر دوران اول زمین‌شناسی مورد استفاده واقع شده باشند. پس از مرگ این یاخته‌ها ، حفظ مواد آلی ، مستلزم دفن سریع آنها در زیر رسوب‌های ریزبافت و رسی ‌است. مواد مدفون شده باید از تأثیر اکسیژن محفوظ بمانند ، زیرا اکسیژن باعث شکستن مولکول‌ها و نابودی کامل مواد می‌شود.

 

دیاژنز

 

دیاژنز به مجموعه اعمالی گفته می‌شود که در ضمن آن ، تغییرات شیمیایی ، رسوبات سست را به صخره تبدیل می‌کند. این پدیده با حرارت و فشار نسبتا پایین صورت می‌گیرد. دياژنز از این واقعیت ناشی می‌شود که نفت را می‌توان به مقادیری که از نظر تجاری مقرون به صرفه باشد ، در اعماق بین 30 تا 7500 متر پیدا کرد. این تفاوت عمیق معرف آن است که برای تشکیل نفت ، وجود فشار یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر نیست. دمای زیاد (یعنی بالاتر از 600 درجه سانتیگراد) نیز ضرورتی ندارد.

 

ترکیبات نفت خام

 

نفت خام   نفت خام مايعی تيره رنگ است و بوی مخصوصی دارد. اين مايع ترکیبی از هزاران ماده شیمیایی مختلف بوده ، که از گازهای بسیار سبک تا مواد نیمه جامدی مانند قیر ، موم یا پارافین در آن یافت می‌شود. تقریبا 8 درصد نفت موجود در سنگ‌های دوران اول زمین‌شناسی و 63 درصد آن در سنگ‌های دوران سوم زمین‌شناسی و 29 درصد در سنگ‌های دوره‌ی اول از دوران چهارم زمین‌شناسی تا عصر یخچال‌ها یافت می‌شود.

 

 

افسانه‌های بابلیان در مورد نفت

 

کلمه بابلی نپتو (Naptu) (که به یونانی به صورت نفتا (Naphtha) تغییر شکل داد و به معنای مایع قابل اشتعال به کار می‌رفت) ، 2000 سال قبل از میلاد مسیح رایج و به مفهوم شعله کردن استعمال می‌شد. در الواح معبد بابل ، از آن به عنوان چیزی بد یمن یاد شده و از خدایان خشمگین ، که آن را با برق آسمان به آتش کشیده است ، سخن به میان آمده است. صدای گازی که از شکاف سنگ‌ها خارج می‌شود ، توسط شاه توکولتی نینورتا (King Tukulti Ninurta) - پادشاه بابل در 885 سال قبل از میلاد - به عنوان صدای خدایان ، که از شکاف صخره‌ها سخن می‌گویند ، توصیف شده است.

 

پالایش نفت

 

نفت خام حاصل از چاه دارای مواد ناخواسته (از قبیل آب و جامداتی مانند : شن ، قیر و گازهای متان و اتان) می‌باشد. برای جداسازی اینگونه عوامل ، آن را وارد مخازنی می‌کنند ، تا جامدات موجود در آن ته‌نشین شده و گازهای آن خارج شود. سپس وارد جداساز سانتریفوژی می‌شود ، که نقش آن جدا کردن تتمه آب ، گاز و جامدات معلق در آن می‌باشد. برای حذف نمک‌های معدنی ، نفت را با آب ولرم می‌شویند. آنگاه قسمتی از نفت توسط لوله به پالایشگاه فرستاده شده و قسمتی جهت صدور به بنادر تلمبه می‌شود.

 

 


 

 

تقطیر

 

برای تفکیک برش‌های متشکله نفت خام ، عملیات فیزیکی و شیمیایی چندی بر روی آن به عمل می‌آورند ، تا فرآورده‌های مورد نیاز جامعه امروزی را تولید نمایند. از مهمترین آنها تقطیر جزء به جزء نفت است که در برج تقطیر صورت می‌گیرد. تقطیر جزء به جزء عبارت است از یک سری تبخیر و ميعان که در سینی‌های یک برج استوانه‌ای صورت می‌گیرد. مایعات خالص در فشار محیط ، در دمایی به جوش می‌آیند که در آن دما ، فشار بخار آن برابر فشار محیط گردد. مایعات مخلوط در حدود دمایی که حاصل جمع فشار‌های جزئی عوامل تشکیل‌دهنده‌ی آنها برابر فشار محیط می‌گردد ، به جوش می‌آید. در نقطه جوش ، فازهای بخار و مایع در حال تعادل می‌باشند. چنانچه فشار کاهش یابد ، تبخیر صورت می‌گیرد و در حالت معکوس ميعان اتفاق می‌افتد. از فشار بخار برای محاسبه ترکیب گازهای مخلوط در حالت تعادل استفاده می‌شود. وقتی که اجزای تشکیل‌دهنده‌ی یک محلول در برج تقطیر به طور دائم جدا می‌شوند ، بخارهایی که به سمت بالا حرکت می‌کنند ، با ترکیبات فرارتر مایع برگشت‌کننده که به سمت پایین سرازیر است ، برخورد کرده و غلیظ تر می‌گردند.

 

انواع تقطیر

 

۱- تقطیر در فشار محیط : در این روش ، فرآیند تقطیر در فشار محیط صورت می‌گیرد.

 

۲- تقطیر با بخار آب : وقتی که تقطیر در مجاورت بخار ماده‌ی مخلوط نشدنی صورت می‌گیرد ، فشار بخار یکی از مواد ، تحت تأثیر دیگری قرار نگرفته و مخلوط در دمایی که مجموع فشارهای جزئی آنها برابر فشار محیط گردد ، تقطیر می‌شود.

 

۳- تقطیر در خلأ : در این روش ، فرآیند تقطیر در خلأ (در فشار 40 میلیمتر جیوه) صورت می‌گیرد.

 

۴- تقطیر در خلأ و بخار : این روش با انتقال گرما توسط بخار آب و با استفــاده‌ی همزمـــان از پمپ خلأ ، جهت کاهش فشار کلی صورت می‌گیرد. به طور کلی این روش دارای اشکالاتی بوده و از آن زیاد استفاده نمی‌شود.

 

۵- تقطیر در فشار : این روش برعکس تقطیر در خلأ بوده و باعث می‌شود که فرآیند تقطیر ، در دمای بیشتری نسبت به آن در فشار محیط صورت گیرد و دمای بالاتر باعث گسسته شدن مولکول‌های نفت گردیده و ترکیب آنها را تغییر می‌دهد.

 

۶- روش‌های جدید تقطیر : این روش‌ها شامل یک یا دو مرحله تقطیر در فشار محیط بوده ، که توسط تقطیر با بخار همراه می‌شود.

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    قرآن آنلاین


    قرآن آنلاین
    http://s1.picofile.com/shiat/giv.gif
    آمار سایت
  • کل مطالب : 66
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 61
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 164
  • بازدید ماه : 460
  • بازدید سال : 2,263
  • بازدید کلی : 11,135
  • کدهای اختصاصی
    . وبلاگ همه چیز دارای همه چیز. در وبسایت ما عضو شوید وبلاگ ما نویسنده می پذیرد برای ثبت نام نویسندگی در بخش نظرات ثبت نام کنید.برای استفاده ی بهتر از وبلاگ ما ابتدا عضو شوید..